Treballar en una botiga de bicicletes implica que t´agrada aquest món, tant si es competició com d´oci, crec que la bicicleta, almenys en el meu cas ha sigut, es i espero que segueixi sent un estil de vida!!!

Gràcies a que estic amb el Toni Pacios, això d´improvitzar plans està a l´ordre del dia, aixi dons que en un no res vem organitzar un cotxe per anar a veure la Copa del Món de ciclocross a Benidorm, amb 3 malalts més dels plans last minute, vem buscar un super hotel, amb buffet lliure i vem pagar l´entrada de la copa del món!!!

...si si heu llegit be, vem pagar 19€ per veure com donaven voltes a un circuit de 3km els millor corredors del ciclocross mundial! Arrancava l´aventura el dissabte a les 8 del matí junt amb el Nil. el Toni Saez i el Jan....sense saber molt bé on anavem els vem carregar al cotxe i cap a Benidorm, ens quedaven 5h de carretera per endavant!

Després del viatje vem disfrutar del facinant món d´una ciutat amb decadència, plena de ciclistes professionals, avis amb motocarros d´una i dues places, moltes botigues de paquis i clubs més propis d´una peli del Fernando Esteso que de l´any 2023 pero afortunadament vem sobreviure i al buffet de sopar també!

hola

L´endemà era dia de carreres, tocava fer plans i veure si preferiem veure les primeres cuirses o disfrutar del buffet d´esmorsar jejej...obviament vem escollir lu segon i veure les curses que comensaven més tard!!!

Un cop al recinte i evitant les cues de primera hora per entrar ens donem conte de la magnitud del event, 15mil entrades venudes sense contar els nens que entraven gratis, hi havia múltitud d´espectadors corren amunt i avall del circuit, clubs de fans dels corredors més punters ataviats amb tota mena d´atuendos estrambòtics que feien que tots treiesim instàntaneament els mòbls per inmortalitzar la frikada més gran!

Entre tot axiò els corredors anaven escalfant cuan les curses de les altres categories s´acabaven, veure rodar en Van der Poel, Van Aert, Pidcock, Orts tot un somni veure com passen la sorra o pujen les escales, entre tot això arribar al paddock del TREK on estava el millor corredor de l´història del ciclocross, que ara es el manager del equip, l´Sven Nys un tio molt simpatic que va tenir la delicadesa de fer esperar a uns periodistes que el volien entrevistar per girar-se i fer-se una foto amb nosaltres, per mi tot un somni, si ho se sóc molt friki però mola molt tenir idols ciclistes i poder-los conèixer con en Perico Delgado que fa temps també vaig poder conèixer!

Un cop dinats als food trucks del circuit i vistes totes les curses, i fent un master de ciclocross, amb les noies, Marian Vos, Lucinda Brand,..... i els anteriorment citats, vem agafar el cotxe i cap a casa que dilluns al matí ven aviat tots ens posavem en marxa en les nostres diferents "tareas" així dons acabava un altre cap de setmana ciclista a l´espera de la pròxima aventura biciclista!!!!!!!!!