Amb el Toni ens agrada viatjar i desplaçar-nos amb bicicleta, això si...dormir en hotels on es pugui descansar i recuperar-se bé. Ja hem fet molts cops la ruta de Sabadell a Girona amb bikepacking, un estiu fins i tot vam fer Sabadell-Andorra i ens flipa el concepte de viatjar improvitzant, sobretot el tema parades, quan estem cansats parem o quan tenim gana mengem, però només amb l´únic de cert de saber on dormirem al nostre destí.

Amb aquesta filosofia vam organitzar la Sabadell-Girona, aquest cop seria amb la bicicleta mtb ja que aniríem amb un grup i no tothom té una bici de gravel, el terreny...doncs carretera i pistes, res de trialeres, la intenció...simplement anar a Girona!

Així doncs que un cop reservat l´hotel, només quedaria el tema logístic, la nostra companya Sarai pujaria amb cotxe portantaixí les bosses de tots, sinó l´alternativa hagués sigut el bikepacking, però aquí ja es complicava el tema, sort en vem tenir del tandem Sarai-Franc!!

Divendres deixariem les bosses a la botiga on la Sarai les recolliria i les portaria amb el cotxe cap a Girona, dissabte quedem a les 7:30h, però el Toni s´aixeca malalt i no pot esmorsar res, així que toca improvitzar ja des de primera hora de la matinada, ell pujaría amb cotxe i jo amb bici, si l´endemà està mes recuperat ho fariem al revès..

Sortim de Sabadell amb el trak que s´ha "currat" el Toni, passem per Polinyà a recollir la familia Figueras i enfilem cap a Girona, la primera i única premissa del dia: "el primer que tingui gana que ho digui i pararem"

Arribem a Hostalric i el Toni està allà, més recuperat, ens ha preparat un avituallament per tots, cocacola, galetes, kinder bueno, i xuxes...allà li proposem que si està millor, deixi el cotxe i vingui a Girona amb bici, demà que desfaci el camí i torni a agafar el cotxe cap a casa..dit i fet en un no res ja estava cambiat i disposat a pedalar, més espavilat que un ginjolet!

Passaven els km´s i anem relativament ràpid, creiem que abans de les dues podem estar a Girona,ara el debat és....parem abans a dinar o tirem fins al destí final...veien les cares ho tenim clar, farem pit stop a Cassà de la Selva, allà ens enterem que el Fran no ha esmorsat res i la pajara comensa a ser antològica!

Un cop ja recuperats, noés ens queden uns 15km de carril bici per arribar al hotel, així que anem fent temps per què arribi la nostra teleassistència amb les bosses, primera parada el coffe stop a una de les mil cafeteries ciclistes de la ciutat i desprès de brindar anem cap al Ibis a fer una dutxa, de seguida quedem un altre cop per visitar la ciutat, molts del grup no hi han estat mai i volen passejar pels seus carrers i visitar bars i botigues ciclistes mitíques!

Anem a Velodrom, al Hidden cafè, a Castelli i a visitar la propera botiga Trek que s´obrirà en breu, fem un gelat al Rocambolesc, foto al mític pont vermell i a les escales de la Catedralamb un sprint stúpid que ens va deixar clar que ja era hora d´anar cap al hotel a sopar al buffet del hotel a recuperar forces per l´endemà!

El diumenge comensa aviat, a les 7 baixem al buffet per esmorsar i sant tornem-hi, decidim sortir 8:15, encara hi ha boira i fa fred anem a fer un cafè a la Fabrica, però arribem massa aviat i ens diuen que encara està tancat, així, que res cap a sabadell hi falta gent!

Poc a poc la boira deixa pas al sol, ja amb mes caloreta travessem el camp de golf PGA amb les seves impresionants cases, en res estem a Hostalric i allà parem a fer un segon esmorsar i deixem que el Toni torni amb cotxe donant-nos recolzament moral!

Els km´s van passant i cada cop estem més apajarats i cansats,a la Roca parem a dinar i s´ens en va una mica de les mans el menú, chuletón, galtes de porc, natilles...ens adonem que són gairebé les 4 de la tarda i tenim poc temps abans no es faci de nit, per sort sóm previsors i portem llums, a Santa Perpetua la família Figueres marxa cap a Polinyà, el Pau el Nil i jo continuem improvitzant fins a Sabadell, l´últim repetxó i entrem just davant de la Torre de l´Aigua, indicador que ja estem a Sabadell i ja tenim una aventura més que explicar...SBD-GI-SBD ja és història 230km i 11:30h de pedalar, riures i menjar!!!

PER VEURE EL VIDEO RESUM DEL FINDE CLIQUEU AQUI

Ens veiem a la pròxima!!!!!