Era un diumenge 5 de febrer del 2023, un bon dia per fer una sortida en BTT.

El grup Bicisprint ja estavem ben llevats a les 6:30h del matí per reunir-se al punt de trobada a Sabadell, animats per la sortida que els esperava.

El puig de la Bauma era el destí aquesta vegada, sortida mitíca i anual que tots esperavem gaudir d´una jornada espectacular pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac que l´ haviem de creuar.

El primer tram fins a Matadepera va ser un escalfament, les llanternes de les bicicletes il.liuminant el camí mentre la lluna plena il.lumina el cel i poc a poc anavem gaudint del tren d´alba amb uns colors brutals.

Una vegada a la masia de la Barata la diversió va començar, les trialeres amb pujades i baixades tècniques, van fer que els bikers es posesin a prova i a l´hora, començaven a gaudir de les vistes que el parc natural oferia.

La combinació de les trialeres i les vistes va fer que la jornada es fes curta!

Després de passar per diversos corriols i l´espectacular "alzina del vent" una trialera inèdita i divertida els va fer arribar al mil.lenari Puig de la Bauma, un lloc que respira història per tots els racons.

Allà van poder recuperar forces amb un esmorsar espectacular per acabar amb carquinyolis i ratàfia.

Després d´aquesta aturada, la tornada va començar, les pujades van ser molt dures, però les vistes començaven a ser un altre cop espectaculars i van fer que les forces mica en mica tornessin.

Arribats a la masia de la Mata (prop de Coll d´Estenalles) començava la última de les trialeres, llarga i divertida que els portaria finsa la riera de les Arenes, riera que també va ser molt divertida i va fer que el temps i els kilometres passesin volant!

Finalment, després de passar Matadepera el grup va arribar a Sabadell, on els esperava una mereixedora cervesa per acabar aquesta jornada inolbidable.

Tots estaven d´acord que aquesta havia estat una de les millors sortides en btt, la combinació de vistes espectaculars, trialeres divertides (algunes a peu), bon esmorsar i una bona companyia, fan d´aquesta sortida una jornada inolbidable per tots els participants.

Fins l´any que ve!!!!!!!